Yealink W80B IP Baz İstasyonu

23-10-2019 10:00
Yealink W80B IP Baz İstasyonu
Yealink W80B IP Baz İstasyonu Fiyatar ve Teklif Almak İçin Tıklayınız

Kurumsal iletişim ve işbirliği çözümlerinin dünya lideri olan Yealink, Yealink DECT IP Çok Hücreli Sistem W80B'nin küresel lansmanını yaptı. Yealink DECT ürünleri, iş kullanıcılarına ölçeklenebilirlik ve artan mobilite getirdi, DECT IP Çok Hücreli Sistem W80B; depolar, oteller, mağazaları, ofisler, perakende ve Çok Hücreli kullanması gereken diğer geniş alanlar dahil olmak üzere birden fazla senaryoyu kapsayan kesintisiz aktarma ve dolaşım çözümü, istikrarlı iletişim deneyimi ve basit dağıtım hizmeti sunar. Yealink W80B IP Baz istasyonunu kendi segmentinde dünya çapında fiyat ve performans açısından en çok tercih edilen ürünlerdendir.

Kolay Kurulum
DECT IP Çok Hücreli Sistem, kullanıcılar ve satıcılar için kolay kurulum sağlar. Çok noktaya yayın olmayan bir ağ ortamında olsanız bile, sisteminizi daha hızlı ve kolay kurmanıza yardımcı olmak için W80B baz istasyonunun IP adresini doğrudan telefonunuzdan alabilirsiniz. Yealink'in DECT IP Çok Hücreli el ünteleri, herhangi bir W80B baz istasyonunun doğru konumunu hızlıca doğrular, ancak sistemi kolayca ayarlayabilen ve büyük ölçekli dağıtımları planlayabilen bazı ölçüm, kurulum ve konfigürasyon adımları gerekebilir.

Sorunsuz Dolaşım
DECT IP Çok Hücreli Sistem olarak, kullanıcıların büyük iç veya dış alanlarda serbestçe hareket etmelerini sağlayan kesintisiz bir dolaşım ve aktarma çözümü sunar. Sistem 30 adede kadar baz istasyonunu ve 100 ahizeyi destekler, kablosuz kullanıcılar esneklik, kesintisiz dolaşım ve aktarma, HD ses kalitesi ve kesintisiz iletişim ile keyif alabilirler.

 

Yealink W80B Fiyat

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.